Bonzo

Alla inlägg den 10 mars 2010

Av Bonzo - 10 mars 2010 22:09

Jaha, då var det bestämt.

Efter veckor av prat, diskutioner, funderingar, ångest, lycka, pirrghet så är det äntligen bestämt...

Först och främst måste man ju vara säker på att man faktisk vill ha en valp. Sedan skall det funderas på när bästa tidpunkt är, kanske borde vi vänta till sommaren? Fast får man hem valpen nu så är den ju lite större till sommaren och kan lättare hänga med på sommaraktiviteter, när man sedan kan ta med valpen till jobbet så är det kanske bättre att skaffa den nu.

Med dessa tankar i huvudet så kan det väl inte skada att åka och kika på en drygt 8 veckors liten valp.. Titta kan man ju alltid :)


Så igårkväll styrdes bilen mot skogen utanför Eskilstuna.. Två otroligt söta små flickor fanns där på kenneln. När den ena sedan kryper upp i knät lägger sig tillrätta på rygg och somnar så kan man ju inte annat än att smälta... Visst måste det vara en mening då?


När matte kom till jobbet imorse möts hon av en lapp på fikabordet....

"Idag ska det firas.... Kladdkaka finns i kylen"

Matte for ut i butiken och stirrade frågande på Jessica?!?! Den blicken sa mer än tusen ord.... Klart att de inte kunde motstå den söta lilla pudelvalpen :)


Men vad tusan? Vad andas ni ut för? Ni trodde väl inte allvarligt att det var vi som skulle skaffa valp???? En tik dessutom... hur skulle det gå?

Mina tvåbentingar har ju mig, det räcker väl?! :)

Jag gillar ju inte sånna där små söta jobbiga krabater....


Nej, det är såklart Jessicas familj som skall skaffa valp... Vi hoppas såklart att det inte är matte som drivit på för mycke, de hade ju igentligen inte tänkt skaffa en hund förens nästa sommar.....


Om några veckor anländer valpen, ni kan ju tänka er hur mycket tid matte kommer spendera i personalrummet med den lille...


Allvarligt, trodde ni verkligen att det skulle flytta in en valp här hemma??

Ovido - Quiz & Flashcards