Bonzo

Alla inlägg den 11 juli 2007

Av Bonzo - 11 juli 2007 14:48


Igår och idag har SOLEN visat sig, härligt!

Igårkväll var vi och hälsade på fredriks pappa o Carola. Där hittade Bonzo sina favorit saker, till mattes stora fasa.... Jätte skönt och kul att ligga inne i buskarna som avgränsar till järnvägen(som tur är järnvägsövergången nära så man hör när bommarna går ner och det vankas tåg)....där var det svalt och så kunde man gräva, men efter tio gånger tröttnade matte på att hämta mig där, så då blev vi osams! Så då morrade och skällde jag lite på henne för hon brottade ner mig på marken. Sen fanns en damm som var väldigt intressant!

Gick på promenad,(bor på "landet") jätte kul att busa i det höga gräset! Han var helt tokig i det! Tror att pappa Lasse fick några fina kort!

Idag var vi en sväng till Fredriks mamma för att vattna blommorna eftersom dom är i Strömstad. Roligast där var rabatterna, för där kan man gräva och så var det svalt i jorden eftersom husse precis hade vattnat, vilket resulterade i att lilla killen såg ut som en riktig liten skit gris:)

Så har vi klippt klorna idag, gick jätte bra! Kan ha berott på att Bonzo tok sov... tyckte det var passande första gången så husse och matte fick klippa första gången i lugn och ro!

Vi har en märkt att vi har en bestämd liten kille! Nyfiken på det mesta, och orädd för allt som man skulle tro han var rädd för, men en liten fegis för små grejer ibland! Blir riktigt sur när husse eller matte skällt på honom!

Men för det mesta så är han en underbar krabat, som är hur mysig som helst.


Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards