Bonzo

Alla inlägg den 14 juli 2007

Av Bonzo - 14 juli 2007 22:41


Nu har lill killen hunnit bli 9 veckor, närmare bestämt i torsdags!

Den här veckan som han varit hos oss har gått i raketfart! Även om dagarna blir betydligt längre än vi är vana vid på semestern! Eftersom vi förut brukade ta sovmorgon så ofta vi kunde, men det går icke längre när man har har en busig liten kille i hemmet!

Vi fick lov att införskaffa oss en våg så vi kunde väga killen för att se att han ökar i vikt som han ska. Både matte och husse ställde sig också nyfiket på vågen... men resultatet där behöver vi inte prata om här! Kan ju meddela att Fredrik har börjat ut och springa igen, efter ett ganska långt uppehåll:) 

 Bonzo vägde 9 kilo, så han har gått upp 1,2 kilo senaste veckan! Så han svälter ju iaf inte!

Senaste dagarna har vi haft fint väder, så vi har kunnat vart ute och busat lite mer, vilket uppskattas särskilt busa i det höga gräset, som tur är har vi lyckas hitta högt gräs i skogen på andra sidan gatan, han blir totalt galen när han får springa i det!

Såg att lilla cilla var en riktig "bitare", som tur är biter inte Bonzo så mycket på sakerna i hemmet, förutom en tröskel, han biter mer på oss! Förstår att det är jobbigt Åsa!

Det går bättre och bättre med att uträtta sina "behov" utomhus, dock talar han inte om för oss när det är dags ännu, så man får hålla ett spanande öga för att se när det börjar bli dags!

Han kissar däremot inte lika ofta längre, vilket är jätte skönt!

Så har han lärt sig vad "sitt" betyder, och att åka bil går toppen. Han åker själv i bagageutrymmet nu, och somnar nästan alltid direkt!

Idag har vi hälsat på min jobbarkompis karin och hennes familj! Där var Bonzo jätte intresserad av kaninen och marsvinet som var i bur på gräsmattan, som tur var, är dom vana med hundar eftersom karin har en hund!

Nej nu har det blivit dags för kvällspromenaden om vi får liv i han. Han sover så sött! Så hoppas vi på en lika bra natt som i natt då fick sova ända tills klockan 5!

Ska försöka ta lite kort imorgon som vi kan lägga upp här!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards