Bonzo

Alla inlägg under februari 2009

Av Bonzo - 5 februari 2009 21:43


Jaha då var det våran tur att "drabbas" av varsel....

Kan lova er att matten är inte helt nöjd med hennes fack!!

Varslet gäller igentligen inte hennes butik utan den andra butiken som finns i stan, men då har ju såklart facket gått in och sagt att mattes butik oxå skall dras med...

Vi får se vad som händer och vem det blir som får gå.... eller vilka som får gå ner i tid.

Den stackars fackliga mannen som skall ha möte med matte o de andra som är med i facket kommer säkert få en väldigt jobbig dag den dagen mötet blir, o ju längre det dröjer desto jobbigare kommer det bli lovar matten!!!


Imorgon har det "kört" ihop sig lite...

Två beningarna jobbar på dagen, matten slutar 16.30, jag behöver en lång promenad då så jag tömmer mig på den mesta energin så det inte blir någon konstig överenergi på lördag. (Matten vill helst slippa att skämmas för mig i ringen, el utanför)

Vid halv sex, sex skall hussen o matten käka middag på en av Thairestaurangerna i stan tillsammans med husses pappa.

O sen är det dags för det "stora" projektet; Badning av mig :)

O efter badningen skall fönen fram, sen kommer det värsta sanering av badrummet!!!!! Vi kommer nog få hålla på halva natten!!!

 Men skall de envisas med att ha i mig i badkaret så får de skylla sig själva......


Matten har lovat att försöka att inte köra fel påvägen till Sala, och jag har du blivit tvingad att sköta mig när vi väl kommer fram....

Tydligen skall buren med så man blir väl instängd så man inte kan hitta på bus.... fast då kanske buset kommer i ringen istället ;)

Av Bonzo - 2 februari 2009 18:51


Jaha så har man fått en ny sovplats... köket.....

Matte säger att det dröjer nog inte många nätter innan jag får komma tillbaka till sköna sovrummet och sova, för det går åt rätt håll med snarkandet!!

Jag brukar iaf få somna i sovrummet med tvåbentingarna, men när jag snarkar för mycket så blir jag utflyttad i köket.

Vaknade vid sex imorse att hussen satt på golvet brevid mig, blängde lite förvånat på honom, sen började han slita och knuffa på mig... Ok, ok... jag lägger väl mig på rygg om nu hussen vill klia mig på magen klockan sex på morgonen, mysigt...

Men hussen var inte helt nöjd, utan drog omkring mig på golvet medans jag låg på rygg, konstig lek.

Rätt som det var kom matten oxå uppstudsandet ur sängen, hon började oxå böka med mig, fattar inte varför de båda ville klia mig på magen, men jag gillar ju magklining passade oxå på att spreta lite extra med benen.


Tydligen hade jag missförstått allt.... de ville inte klia mig på magen, utan skicka ut mig i köket. Till slut fick jag lov att masa mig upp o traska ut i köket och fortsätta snarka där.

Men då var det ju bara några timmar kvar tills vi skulle upp.


Eftersom jag inte haft några andra konstiga symptom så är det nog inget allvarligt.

Hussen pratade med veterinären i fredags för att höra så att det inte var någon hundsjukdom som gick i krokarna, men vi kunde vara lugna och eftersom snarkningen är så mycket bättre nu så skall det inte vara någon fara för oss att åka till Sala.


Så om det inte händer något ytterligare så dyker vi nog upp i ringen och jagar ett rött band tillsammans med de andra!

Ovido - Quiz & Flashcards