Bonzo

Alla inlägg den 2 augusti 2007

Av Bonzo - 2 augusti 2007 18:49


Så har Bonzo blivit 12 veckor! Tiden går så fort, och han växer så fort:) Idag var det dags att ta fram vågen igen, och den stannade på 12,1 kg så viktkurvan följer han bra!

Idag var det tid bokad hos veterinären, matte var lite spänd inför besöket, mest för att hon aldrig varit där tidigare och hur allt skulle gå till.

Som alltid imponerade lill killen igen!!! Gick in och satte oss i väntrummet, satt snällt på golvet vid husse och matte, kikade lite på alla andra hundar, vill hälsa men insåg att det inte skulle bli så, så då lade han sig på golvet, visserligen försökte han krypa fram till de andra, trodde inte husse och matte skulle märka något. Sen la han sig snällt och väntade på våran tur!

Sen var det dags, en något "stel" veterinär men duktig. Upp på bordet och vips så var det klart, Bonzo märkte inget av sprutan. Sen kikade hon på tassarna, i öronen och lyssnade på hjärtat. Och allt var bra! Så frågade matte om hon kunde titta på klorna, dom var nyklippta. Så vi klippt lagom mycket, vilket hon tyckte! Matte blev stolt.

Sen skulle det firas så då fick Bonzo följa med på restaurang, vilket var toppen för där fick han en köttbulle som var lika stor som en tennisboll av kocken!

Idag har vi tagit fram schampot igen... vilket Bonzo gillar sådär... men fin blev han, måste ju vara snygg när man ska träffa doktorn!

Ovido - Quiz & Flashcards