Bonzo

Alla inlägg den 12 augusti 2007

Av Bonzo - 12 augusti 2007 13:22


Så var det sista dagen på semestern....

Men vi har haft en kanon vecka i Strömstad. Får ofta lite ångest när man skall gå tillbaka till jobbet men det brukar gå över så fort man kommer dit!

Bilfärden till strömstad gick bra, Bonzo sov hela vägen, förutom vid mat och kisspauser!

Eftersom vi åkte efter vi slutat jobben vid fem, så var vi inte framme fören efter elva. Då hade Bonzo mycket spring i benen, men efter lite bus så somnade han till slut. Han har sovit gott om nätterna även om han har haft svårt att bestämma sig för bästa sovplatsen.

Första morgonen körde han järnet på gräsmattan, ville absolut inte sova, till slut fick vi stänga in honom i stugan så han kunde slappna av och sova lite.

När eftermiddagen kom så var det dags för Bonzos premiär dopp i havet, tror han tyckte det var ganska skönt med tanke på att det var så varmt ute.

Sen blev det schamponering och torkning, var ju tvungen att bli snygg för framåt kvällen skulle vi åka in till stan för att promenera en sväng i hamnen.

Som vanligt flockades folk runt omkring honom, och han stormtrivs:) Tror att han vet att han är en riktig pudding! Fick hälsa på några hundar oxå.

På Tisdagen skulle Husse och Matte ut på golfbanan så då fick Bonzo vara hemma med Fredriks mamma Ulla, och Lasse. Eftersom vi gick ut tidigt på golfbanan var vi tillbaka redan till 11,30, så då var ju mycket av dagen kvar!

Bonzo har gått lös på gräsmattan, vilket har funkat bra för det mesta... det finns tyvärr inget staket som avgränsar tomten, ju längre vi var där desto tuffare blev han... Gick på upptäcksfärd på egen hand kan man säga... dock aldrig utanför tomten men väldigt nära...:)

Bonzo har stormtrivits, fått vart ute och busat hela dagarna. Han har dock tyckt det varit lite för varmt... men matte har inte varit sen med vattenslang och vattenkanna... vilket Bonzo tycker är väldigt spännande men samtidigt något läskigt...

Blev några fler golfrundor för husse och matte. Ska bli spännande att föröska lära Bonzo att gå med på golfbanan nästa år... Det är väldigt kul att hoppa efter "golfbagarna" när husse och matte har dom på ryggen!

Sen var vi på en liten marknad inne i strömstad en eftermiddag, Bonzo är så duktig när han är bland folk, han traskar på visar det sig att någon visar intresse för honom så är han inte sen att vilja hälsa, men annars bryr han sig inte om folk.

Men dagarna gick fort, så snart var det dags att åka hem igen.

Bilresan gick bra även denna gång, Bonzo gillar att sova i bilen för där känner han sig trygg.

Som sagt imorgon är det dags att gå till arbetet igen, och Bonzo skall klara sig själv hemma några timmar innan husse slutat jobbet. Vilket inte kommer bli några problem eftersom han har varit hemma själv tidigare, senast igår kväll ett par timmar eftersom husse och matte var på restaurang och firade mattes mammas 50-års Dag!

Ovido - Quiz & Flashcards