Bonzo

Alla inlägg den 15 augusti 2007

Av Bonzo - 15 augusti 2007 16:00

Idag har Bonzo varit en riktig bus hund!

På morgonpromenaden var han sjö vild... lyssnade inte ett dugg på vad Matte sa....

Blev en ganska lång promenad så han skulle bli trött.. när vi kom in så somnade han, så matte kunde äta frukost i lugn och ro...

Efter lunchmålet, tänkte jag att vi skulle gå ner till fotbollsplanerna och "träna" lite... Tyvärr tyckte inte Bonzo att det var någon bra idé... Sitt och ligg övningar gick som vanligt bra, tränade på "stanna kvar" vilket oxå gick bra och "kom hit". Sen tyckte Bonzo det räckte, men matte ville ju träna gå fint o springa fint i koppel... om jag säger så här.. det gick inte alls. Han trodde vi tränade BIT I KOPPEL! Det är då mitt tålamod sätts på spel, måste väl erkänna att det inte var särskilt bra, så efter en hyfsad "gå i koppel" fick det vara nog... men Bonzo ville fortsätta BIT I KOPPEL träningen hela vägen hem, matte tröttnade och Bonzo fick en rejäl utskällning, men den tog han dock inte emot utan skällde tillbaka, då blev det brottnings match.. Matte vann till slut, men både Bonzo och matte va riktigt tjuriga på vägen hem...

Efter att han sovit nån timme så blev både han och jag på bättre humör, så vi hade en mysstund, och han kopplade av och njöt.

Sen blev det öronrengöring igen vilket gick ganska ok, borstning av päls och tandborstning som Bonzo inte riktigt fattat syftet med ännu.. men det kommer (kanske).

Så har Bonzo bitit sönder det första här hemma, är faktisk ganska imponerad att det inte hänt fören nu.. men mattan på balkongen var för god för att kunna motstå:)

Ovido - Quiz & Flashcards