Bonzo

Alla inlägg den 30 augusti 2007

Av Bonzo - 30 augusti 2007 22:10


Så har det gått ytterligare en vecka, Bonzo är nu 16 veckor. Han vägde idag 17,1 kg, vilket betyder att han gått upp 0,9kg senaste veckan!

Igår var det dags för valpkurs, tyvärr var det teori utan hund. Så bonzo fick stanna hemma, men nästa gång får han följa med igen.

Teorin var väl ganska ok, men kändes som om vi pratade om mycket som man redan gått igenom, trevligt nog så verkar det ju som vi gjort det mesta rätt.

Husse O Matte har deppat lite idag eftersom det inte blir något husköp, blev alldeles för mycket pengar, kändes som att det inte var värt så mycket mer eftersom det är ett ganska litet hus. Husse blev så deprimerad så han skar sig i fingret på jobbet, så han fick åka till akuten! Som tur var behövdes det inte sys. Dom lappade ihop fingret sedan kunde han åka tillbaka till jobbet. Fast det gör ont... ni vet ju hur killar blir när de är "sjuka".

Bonzo har börjat skörda våra tomater.. fast han gillar mest de gröna dom är roliga att busa med, de röda är himla svåra att äta, det blir tomat över hela golvet!

Ovido - Quiz & Flashcards