Bonzo

Alla inlägg den 24 augusti 2007

Av Bonzo - 24 augusti 2007 22:03


Bonzo har hunnit blivit 15 veckor, börjar bli en riktigt stor kille!

Vågen stannade på 16,2kg. Vilket vi tycker känns skönt, hade inte känts så bra om han gått upp lika mycket som under förra veckan!

Senaste dagarna har varit ganska lugna här hemma, Husse o Matte har jobbat så Bonzo har fått varit själv några timmar!

Bonzo har tyvärr "börjat" kissa inne igen.. har inte kissat inne på över en månad, sen i onsdags började det med mattan som vi lagt ut i hallen på förmiddagen. på kvällen kissade han på den *jippie*. Jaja tänkte vi det är väl sånt som kan hända. Sedan kissade han i hissen som han heller aldrig har gjort tidigare... jaja tänkte vi igen.

Matte skällde lite på husse att han inte såg att han kissade i hissen, man står ju precis brevid då, men husse sa att det såg ut som om han bara satt ned.

I torsdags skulle matte gå ut och kissa med bonzo, då satte han sig och kissade utanför hissen medans vi väntade på att den skulle komma, och är ju nu tvungen att hålla med husse att det verkligen inte syndes att han kissade, såg precis ut som att han satt fint och väntade på hissen, han kissar bara lite grand, slutar själv och fortsatte kissa när vi sedan kom ut!

Samma sak hände idag, fast då såg matte att det kom en stråle så då kunde jag säga ifrån.... frågan är nu, vad beror detta på?

Det är absolut inte så att vi slarvar med att gå ut och rasta honom, detta kan ske inom en halv timme efter vi vart ute, och den halvtimmen kan han ha legat och sovit! Någon som har någon bra teori om vad detta kan bero på? och hur man skall få han att sluta med detta? Vi som varit så stolta att våran lilla kille varit rumsren!

Imorgon skall husse jobba några timmar, och matte o Bonzo skall åka till kungsör och jobba lite extra i husses pappas blomaffär. Matte får stå i kassan och Bonzo får städa arbetsrummet på blomstjälkar!

Ska försöka få fram kameran under helgen så det kan bli lite nya bilder på våran lilla bernerbjörn!



Ovido - Quiz & Flashcards