Bonzo

Alla inlägg den 11 mars 2009

Av Bonzo - 11 mars 2009 12:54


Matte och jag började med en promenad imorse själva innan vi skulle träffa Digger för lugn och sansad promenad....


Matte tänkte att det skulle gå bättre om jag fick rusa av mig lite själv först...

Vi satt o väntade på Digger utanför, och jag visste exakt vem vi väntade på... sen kom han där smygandes ... ohhhhh det började krypa i hela kroppen på mig... kan inte sitta still... bena ryckte... hörde matten mummla något om ta det lungt.... o så var det kört.... hopp, studs, skäll, rusa fram, stopp i kopplet, hopp, studs skäll...

Just det... glömde bort matten.... hon hängde ju i kopplet.. måste lyssna på henne.

Vi fick hälsa en snabbis, sedan gav vi oss av, till en början fick Digger gå framför, men strax nog hade vi båda lugnat ner oss och jag gick fint brevid matte hela vägen, men lovar att jag hade stor koll på Digger!! Några gånger spratt det till i benen på oss, men snart nog kom vi ihåg att det var gå fint som gällde... efter en stund kunde jag tom gå i slappt koppel och nosa runt lite utan att "flyga" på honom!

 En timme var vi ute och matte är såååå STOLT över mig!!! Tänk att man kan göra matte så glad genom att bara sköta sig :)


Nu är jag däremot helt slut, så resten av dagen blir nog rätt lugn, men vi måste ju orka ta oss ut och busa lite i snön matte och jag!


Imorgon är det upp o hoppa tidigt, klockan 08.00 skall vi vara på Strömsholm för första simmet. Skall bli spännande... Matte skrattar lite elakt och säger att nu kommer jag inte kunna gå på bakbenen som jag brukar göra när jag "fusk" simmar.

Sen klockan 11.00 skall matten på Varselförhandlingar, så det blir fullt upp imorgon!!

Ovido - Quiz & Flashcards