Bonzo

Alla inlägg den 14 mars 2009

Av Bonzo - 14 mars 2009 19:05


Igår hade matte en riktigt jobbig dag på jobbet. Hon han vara både ledsen, arg och besviken... tyvärr är väl inte allt ordnat ännu men det känns förhoppningsvis bättre efter ett samtal nästa vecka... kan det bero på att det var fredag den 13:e ??


Sen ringde hon för att boka en simtid till mig på fredag eftersom jag inte fick någon träningsverk så tänkte hon att jag kunde simma på fredag trots utställningen på söndag.

Då var det fullt hela fredagen :( typiskt.

Lördagen fick man bara boka fram till klockan 16.00 och matte ska hoppa in och jobba till 16.00 då så då funkade ju inte det heller...

Söndagen är det ju dags för utställning och eftersom vi starkt räknar med att jag kommer gå till BIS-final :) så hinner vi ju inte simma då heller ;).


Så nästa sim blir den 26:e.


Idag har jag varit hos Lasse medans husse o matte jobbade, och imorgon kommer Eva och tar mig på promenad!!


Ikväll blir det inte många knop gjorda från min sida har redan intagit sovläge... Tvåbeningarna har lovat att väcka mig när det blir middagsdags för mig, eftersom jag plötsligt blivit så glad i mat efter mitt veterinärbesök så kan man ju inte missa middagen!!

Husse o matte skrattar bara åt mig... men de lovade ju att höra av sig till Erik och berätta hur det går, det har dom inte gjort än, tror faktiskt att dom skämms lite.....



Ovido - Quiz & Flashcards