Bonzo

Alla inlägg den 12 mars 2009

Av Bonzo - 12 mars 2009 17:22

Har varit en händelserik dag idag...

Kan börja med att skriva att huset kommer inte bli vårt... blev väldigt dyrt... sjukt mycket pengar, känns inte som att det var värt så mycket pengar, men det blir ju vad folk gör det till = budar som idioter.


O så har ju matte varit på varsel förhandlingar idag, vilket gick kanon!! Varken matte eller någon av hennes arbetskamrater behövde gå eller ens gå ner i tid. Utan det blev en stackars tjej som jobbar i citybutiken, så kan det gå när man inte är med i facket! Äntligen fick man något för att man betalar över 600:- /månad till dem.

Men det satt långt inne.. nästan tre timmar tog det...

Mötet avslutades kanske inte på roligaste sätt, tydligen skulle facket godkänna lönepotts utfördelningen oxå.

Och han fick ett förslag hur den skulle fördelas, men han blev inte lika glad när han frågade mig om vi haft lönesamtal, eftersom vi inte haft något... och det har inte ens varit på tal. O matte ville gärna ha en förklaring till hur hennes butikschef bedömt henne inom två områden...  Nu hade ju såklart inte butikschefen några förklaringar till detta... utan mest bortförklaringar... varken matte eller "fackgubben" blev så värst imponerade  av dessa bortförklaringar...

Har man setat ner och "bedömt" sin personal inom olika områden så måste man väl veta varför man bedömt som man bedömt eller var det bara lottodragning??

När mötet var avslutat ville fackgubben prata med matte ensam, och man kan ju säga som så att han är inte så värst imponerad av någon från företaget som ansvarat för denna förhandling.

O butikschefen kunde han inte göra annat än att skratta åt om det här med lönepotten.... Tyvärr var det inte den första chefen som inte kunnat stå för sina beslut!! Lätt att tycka saker, men svårare att förklara och stå för dem sen!

Tyvärr har inte detta varsel skötts vidare värst bra från huvudkontorets sida eftersom det funnit två lösningar för att slippa varsla...

Men men nu är det över för denna gång iaf!!!


O så till det vi gjorde klockan 08.00 imorse!!!

Svängde in på Strömsholm, fick sitta ner och vänta en liten stund. Sedan kom Elin och tog emot oss i poolrummet!!

Hon började med att klämma och känna på mig, fick visa mig i skritt och trav, och allt sådant såg strålande ut. Hon ville göra detta pga den tidigare hältan...

På med flytväst och snören.

Matte satte på sig några fula orange kläder och gummistövlar... herregud matte måste du alltid skämma ut dig!! Tack vet jag husse som fortfarande såg normal ut...

Upp på rampen till bassängen, och sedan skulle man ju ner för rampen på andra sidan.. funderade ett litet tag hur jag skulle göra... men med en liten lätt knuff i baken av Elin och matte som hängde i nacken på mig så var jag rätt snabbt i vattnet!!

HJÄLPPPP!!!!! Någon HJÄLPPPPP!!! jag når inte ner med bakbenen.... MATTE!!!!! Det är för djupt för mig....

Mina framben gick som propeller, högt över huvudet sprattlade jag.... men inte fasen nådde jag ner med baken iaf.

Försökte propella in till kanten men då parerade ju matten med snöret...

Alla tjoade och ropade Bonzo kom då.. härrråt killen, duktig kille, Braaaaaaa!!

Till slut tog Elin in mig till sidan så jag fick vila lite...

Sedan var det dags för nya propeller med frambenen.... men vips så kom jag på hur jag skulle göra med både fram och bakben... kan ni tänka er hur det lät då?? Brrrraaaaaaaaaa!!!!! Duktig kille!! Bjjjaaaa Bonzo!!!

Kunde ju nästan tro att man vunnit OS-guld eller något!!


Fick gå upp på rampen och vila mig, sedan fick det räcka för idag!

Matte duschade och torkade av mig, medans Elin hämtade papper till oss om massage och stretching!! Sedan stretchade hon mig, skööönt!!

Medans husse spolade av golvet gick matte och jag några varv runt bassängen för att varva ner... O vips så smet jag upp på rampen igen.. Nu hade jag ju vilat upp mig, så nu var jag redo för ett dopp till!! Men nej, nej, nej skrek matten, hade ju glömt att jag hade henne hängandes i kopplet...


När vi väl kom hem så var jag rätt slut.... jobbigt att simma!!


Elin tyckte vi kunde simma 1 gång/veckan till att börja med, men eftersom vi skall på utställning nästa helg så bokade vi inte förens om två veckor, ifall jag skulle få träningsvärk.

Och när man simmar själv så kan man bara boka tors,fredagkvällar samt lördag och söndag.

Men om jag inte fått någon träningsvärk imorgon kanske vi ringer och bokar en tid nästa fredag.


Den som lever får se....:)

Ovido - Quiz & Flashcards