Bonzo

Alla inlägg den 7 april 2009

Av Bonzo - 7 april 2009 18:16


Resten av söndagen var väldigt lugn... konstigt att man blir så trött efter sennenträffar... De måste vara de snygga tjejerna som tar musten ur mig...


I måndagsmorse blev det prommis med matte, lite ont i magen hade jag. Så det blev nr. 2. 2 gånger. Matte tyckte att jag verkade lite låg, men trodde det berodde att jag fortfarande var trött efter helgen..

Innan hon åkte iväg till jobbet så han jag kräkas en gång oxå...


När husse kom hem från jobbet möttes han kanske inte av den roligaste synen och lukten.....

Illamåendet hade fortsatt så jag blev tvungen att kräkas en gång till på hallmattan... vilket var det första han såg. Så det var bara till att börja torka, han tyckte det luktade VÄLDIGT illa, visst kräks kan lukta illa men det här var mycket illa....

Då såg han det!!!! Min diaré hög på vardagsrumsgolvet... den var ganska stor....

Så det blev till att torka, skura och vädra!!!


Taskigt nog fick jag ingen kvällsmat igår, bara för att jag var dålig i magen... så snacka om att jag ska äta massor ikväll!!!!!


Idag mår jag bättre och är lika pigg och galen som vanligt!


Matte fick ju med sig ett tips från Åsa på sennenträffen, för att få mig att ta ut steget bättre... O matte är ju inte sen med att testa nya grejer..

När hon kom hem från jobbet på eftermiddagen så skulle hon promt ha med cykeln på promenaden.

Promenaden började som vanligt, förutom att cykeln var med då. Fick springa lite lös på planerna. Sen åkte kopplet på och matte satte sig på cykeln och började trampa. Så det var ju bara för mig att löpa brevid, riktigt skoj till en början, men blev rätt trött efter ett tag. Testade att sätta mig ner och totalvägra två gånger, men då vart inte matten glad. Så jag löpte snällt på brevid.


Känner jag henne rätt så kommer det inte dröja allt för länge innan cykeln följer med på promenad igen.


Imorgon är matte och jag lediga, så vi skall träffa Digger på förmiddagen. Han har fortfarande problem med sin stackars klo så det blir en lugn och sansad promenad.


Bilder från sennenträffen hittar ni här, Fotograf till dessa bilder är Åsa Thorsén på Behrens kennel.



Ovido - Quiz & Flashcards