Bonzo

Alla inlägg under april 2009

Av Bonzo - 3 april 2009 21:44


Idag slutade både hussen o matten tidigt, så vi drog med oss Putte och åkte till Örebro och golfbutiken. Putte skulle handla upp presentkortet han fick av oss i födelsedagspresent.

Matte och jag åkte vidare mot djuraffären när vi släppt av de andra vid golfbutiken.

Där inköptes en spårlina till mig.... nu är inte tanken att vi ska börja spåra... inte ännu iaf! Även om matte gärna skulle gå en kurs med mig, men det är lite svårt att få till med hennes oregelbundna schema.

Spårlinan skall i första hand användas till mig i bassängen, eftersom det sist bara fanns en lina där att låna...


Lite koppel och godis fick oxå följa med hem...

Matte och jag tog en liten prommis utanför golfbutiken, sedan satt vi och njöt i solen ett tag. Matte påstår att det är bra träning för mig...???... varför förstår jag inte, jag är väl alltid lugn och sansad på nya platser, eller??


Sen gjorde matte grabbarna sällskap i butiken, och ut kom de med en massa grejer, husse köpte en piké, Putte köpte ett nytt järnsett samt ett par skor. Matte hittade ingenting, alla skor var för stora och de de hade som passade mattes fötter i storlek var inte alls snygga enligt matten.


När vi väl kom hem så blev det middag för mig, gott!!

Husse o matte satt i soffan framför tv, medans jag smet in i sovrummet.... Efter ett tag hörde jag dem diskutera vad jag tuggade på... husse kom in efter en stund... Just DÅ kom jag på att det blev lite tokigt det jag gjorde...



Jag hade som ni ser hittat mattes farmors paket.... som jag tänkte hjäpa till att öppna lite bara... Det jag hade missat var ju att hon inte skulle firas förens imorgon, så det var ju alldeles för tidigt att öppna hennes paket.


Husse ropade snabbt på matten... de stirrade konstigt på mig!!

Ok, Ok det blev lite tokigt... men vi kan väl tycka om varandra ändå???

Nu såg jag ju att de båda hade lite svårt att hålla sig för skratt, fast de gjorde allt för att se väldigt allvarliga ut. Herregud, på julafton var ju jag paketansvarig, och fick bita hur mycket jag ville i paketen....

Som tur var så lyckades jag inte bita sönder det som var i paketet :)


Imorgon börjar vi dagen med simning klockan 11.00 Sedan åker vi vidare för att fira mattes farmor, hoppas matte kan fixa ett nytt paket, annars påstår hon att det är JAG som måste förklara vad som hänt med paketet.


På söndag blir det förhoppningsvis Sennenträff.

Så den här helgen blir det ingen vila...

Av Bonzo - 1 april 2009 21:12


I tisdags var det som skrivet tidigare ingen sovmorgon alls... klockan 04.45 var jag ute och röjjde loss, ganska skönt att få gå och lägga sig och sova några timmar till när husse o matte åkt.


Promenad med hussen på eftermiddagen sen drog vi till Vingåker för att hämta hem Lasses nya bil, som jag hoppas få provåka snart!!


När klockan närmade sig åtta, la jag mig vid dörren för att hälsa matten hem från jobbet!! Jag väntade o väntade.... husse sa att hon inte skulle komma, Vaddå INTE komma??? Hon brukar ju komma vid den här tiden.

Men tråkigt nog hade han rätt hon kom inte.... fick försöka somna utan henne, vilket fungerade det oxå, men vart tusan var hon????!!???


Det blev onsdagmorgon och hon hade fortfarande inte dykt upp.... visserligen har husse o jag haft en bra dag tillsammans eftersom han vart ledig... Men tusan matte, har du glömt mig?!?!?!?


När klockan närmade sig åtta så intog jag återigen platsen innanför dörren, nu måste hon väl komma?!?!

O vem stiger in strax efter åtta???

Min MAAAATTTTTTTEEEE!!!! Blev så glad så jag inte visste vart jag skulle ta vägen, jag var högt och lågt och svansen gick som bara den. Matten såg oxå överlycklig ut att få träffa mig igen!!!


Skönt att allt är som det ska igen...

Ska ta med henne ut på kvällskissen nu, sen blir det nog sängen, hon ser rätt trött och slutkörd ut min matte. Jobbigt att vara på utbildning i Göteborg tydligen...


Till helgen händer massor av roliga saker, men mer om det en annan dag....

Ovido - Quiz & Flashcards