Bonzo

Alla inlägg under juni 2009

Av Bonzo - 11 juni 2009 22:56


Tänkte bara uppdatera vad som hänt de senaste dagarna. Har iuf inte hänt allt för mycket!

Matte o jag var lediga i måndags så då tog vi långpromenad och på eftermiddagen åkte vi till grusgropen för lite simning, vilket gick strålande. Tvåbentingarna har funderingar på att döpa om mig till säl....


Tisdagen var husse o jag lediga blev långpromenad då oxå... tyvärr bestämde sig solen för att kika fram just då, så det blev lite hett, men jag lyckades hitta några vattenpölar som jag kunde dricka lite brunt vatten ur!


Matte jobbade sent i tisdags eftersom REAN började tidigt på onsdagmorgon så reamärkning stod på schemat, sen var det fullt ös på jobbet hela onsdagen och även mycket folk idag.


Matte o jag tog en promenad när hon kom hem, sedan svirade hon om för att gå ut o käka med jobbarkompisarna. Men då kom hussen hem istället så vi har roat oss ikväll!


Imorgon slutar matten tidigt sedan är det en veckas semester :)

Hussen jobbar lite längre men får oxå semester efter avslutat pass, och då drar vi till Katrineholm för att fira mattes brorsas födelsedag!!


Sen får vi se vad som händer under semestern, vi har lite träffar med hundkompisar på schemat iaf!!

Av Bonzo - 7 juni 2009 21:14


Den här helgen har bara flygit iväg, matte har inte ens haft tid att hjälpa mig med datorn...

I fredags hjälpte husse o jag en kompis att flytta till ett jätte fint hus. Mellan lassen stannade vi till på mattes jobb och hämtade upp henne, sen gjorde vi en avstickare till Gustavslund medans de andra höll på att tömma lägenheten.

Jag fick hälsa på en snygg bernertjej vid namn Dixie, men tro det eller ej så var jag väldigt lugn :)

Nästan så att tvåbentingarna funderade på om jag inte mådde bra, jag försökte inte göra bebisar en endaste gång!! Men gott luktade hon!!

Dit åker vi någon mer gång men då får en promenad tillsammans!!


Flytten kallade så det var bara för hussen att hugga i igen, matten gjorde inte särskilt mycket men hon bar iaf EN sak, så att ingen skulle anklaga henne för att inte ha hjälpt till!

 Klockan blev sent innan vi kom hem, så det var bara att vila ögonen direkt!


 I Lördags var jag hos Lasse i Mesta eftersom hussen o matten jobbade.

O efter jobbet var de på studentfirande, sen kom de äntligen o hämtade mig!! Började tro att de glömt bort mig... jag blev så glad när jag såg dem så när bagageluckan öppnades hoppade jag in direkt!!! Vilket aldrig händer annars... de brukar få tjata ordentligt innan jag hoppar in... men den här gången tänkte jag nog inte riktigt på vad jag gjorde.


Väl hemma igen så blev man lämnad själv några timmar medans tvåbentingarna var hos en kompis och kikade på fotbollen. Vilket var rätt skönt så jag fick vila i fred.

Efter fotbollen skjutsade dom ner de andra till stan eftersom Eskilstuna firat 350 år i helgen med en massa uppträdanden. Men husse o matte var trötta och inte så sugna på att stå ute och lyssna på artisterna i spöregn så de kom hem till mig istället, vilket var mycket mysigare!!!


Idag efter jobbet har det inte blivit mycket gjort.. varken från min sida eller tvåbentingarna... stackars hussen ska jobba imorgon oxå medans matten och jag ska vara lediga.


Jag har haft tur i helgen att matten jobbat, då kunde hon ju inte dra med mig till något ringspring!! För ringspring har det varit lite överallt i helgen... Grattis till alla er som är nöjda med resultatet!!

Av Bonzo - 4 juni 2009 20:45


Började morgonen med en kisspromenad med hussen innan han åkte till jobbet, sedan sov jag vidare några timmar tillsammans med matten.


Blev en promenad med henne oxå, in och vila nån timme. Sen var det dags att gå ut igen, förstod att det var något skoj pågång!

Mycket riktigt, när vi kom ut så kom det en silverfärgad bil som jag minsann kände igen! Det var ju Diggers bil!! Där satt han i bagaget och väntade medans hans matte plockade ut barnvagn och barn. Jag låg en bit ifrån och bara väntade på att han skulle få hoppa ur så vi kunde få hälsa!!


Sen bar det av ner mot fotbollsplanerna och väl där blev vi släppta så vi kunde busa runt som vi ville, Digger tyckte nog att jag var lite roligare idag än sist, då orkade jag inte så mycket eftersom det var stekande sol! Idag var det regn, regn och regn! Det passar mig mycket bättre.

Vi tog en promenad runt området och avslutade det hela med lite träning. Jag gick fot brevid matte utan koppel, matte blir så nöjd när jag följer med henne trots att min buskompis sitter kvar.

När vi väl skulle gå hem så kallade matte in mig och jag kom :) Matte jätte glad såklart!!!

Nästa gång det är dags för Diggerbus så ska matte o jag åka till dem i Hallstahammar!! Då ska han få visa mig sina promenadställen!!


När vi kom in tvingade matte in mig i badkaret, hon påstod att vi lika gärna kunde schamponera mig eftersom jag var så blöt... jag tyckte ju såklart det hela verkade väldigt onödigt, men snäll som man är så satt jag snällt i badkaret medans hon fixade värsta löddret på mig!

Hon torkade och fönade mig, men hon säger att vi måste köpa en riktig fön, för det tar evigheter att få mig torr med hennes hårfön!!

När Bonus kommer och hälsar på mig så ska dom ta med sig hans fön så matte kan få testa, är den bra så köper vi nog en likadan. Eller är det någon annan som har ett bra förslag på en bra pälsfön???


När jag väl blev torr så var jag rätt trött så jag tänkte vila lite, men då kom matte med "den vita med slangen" och då har jag vissa procedurer som måste hållas beroende på vart hon är o suger....

Men när hon var klar med sovrummet o hallen så slumrade jag faktiskt till lite i hallen så trött var jag!


Imorgon slutar hussen tidigt o på kvällen skall han hjälpa en kompis att flytta!


Våran nya kamera har fortfarande inte kommit den var försenad från leverantören så vi skyller fototorkan här i bloggen på dem ;)

Av Bonzo - 3 juni 2009 21:43


Imorse lät jag tvåbentingarna sova lite längre än till 05.00 iaf...

Efter morgonpromenaden åkte vi till husses pappa i Kungsör! Jag lekte lite med alla blad och blomstjälkar som låg i soporna!

Efter lunch begav vi oss hem igen, jag blev lämnad själv eftersom tvåbentingarna hade tid på banken. Det var dags att förnya lånelöfte och fixa lite med pensionsparandet och övriga fonder!


När de kom hem igen hade de även stannat och köpt mat till mig... men fanns ingen kyckling denna gång heller :( strul med leveranserna.. typiskt jag som älskar den med kyckling! Men blev lite köttkross istället, funkar ju det oxå!!


När maten var inpackad i frysen så packade vi in oss i bilen igen för att åka till grusgropen.

Husse o matte kastade pinne ut i sjön till mig som jag simmade och hämtade gång på gång på gång...

Härligt att få bada igen. Innan vi åkte hem så tog vi en promenad oxå i gropen!


Efter middagen tog vi en promenad ute på planerna, husse o matte var som galna de sprang o sprang... hade jämt göra att hinne efter dem, för de tjuvstartar alltid!!!


Imorgon är det dags för hussen att gå till jobbet igen så matte o jag får roa sig själva!!

Av Bonzo - 2 juni 2009 22:36


Tänkte bara lämna ett litet livstecken här!

Allt rullar på som vanligt, och äntligen har det blivit behaglig temperatur här igen!

Matte har varit lite trött de senaste dagarna, har ont i någon muskel eller något som sitter i hjärthjöjd. Det hugger och har sig, värst när hon ligger ner, så det blir inte så mycket sömn för hennes del.

O jag gjorde väl inte saken bättre imorse... när klockan var 05.00 var jag klarvaken. Hmmm.. va ska man hitta på?!?!?! Kanske nån vill leka med mig?? Stirrade på hussen o matten i sängen, nehe de sover som stockar.. får hitta på något själv då!

Satte mig vid kortsidan på sängen och körde lite Bonzospecial!

Jag sitter då med rumpan mot sängen och hoppar bakåt in i sängen... o efter några hopp så vaknade tvåbentingarna oxå till liv!!! Men de var inte leksugna så jag fick leka själv med min pipleksak, som tur var för husse o matte så har jag redan dödat pipet, men den e skoj ändå, tog den i munnen och skickade iväg den allt jag hade, sen anfaller jag den, sparkar iväg den och nytt anfall!

Men husse lackade på mig efter en stund så då fick jag gå o sova igen :(


Imorgon är vi alla tre lediga, får se vad de har för planer då... sovmorgon har önskats, får se om jag oxå känner för det :)

Ovido - Quiz & Flashcards