Bonzo

Direktlänk till inlägg 19 mars 2008

Första fästingen!

Av Bonzo - 19 mars 2008 21:52


Imorse var det hur kul som helst på morgonpromenaden, det hade kommit en massa sånt där "vitt" på marken, matte kallar det snö....

Tyvärr skulle matte åka o jobba så det blev inte världens längsta promenad.. o när husse kom från jobbet var det vita i princip borta, typiskt.


Idag kom en gubbe o plingade på dörren, från Eskilstuna Energi o Miljö.

Han skulle informera om den nya sopsorteringen, tydligen skall det soreteras i olika påsar som har olika färger! Tur att jag inte har ansvaret för soporna är hemme, det verkade lite snurrigt!

Men det jag ville komma till var att under tiden han var här kanske 4-5 minuter, låg jag fint brevid husse.

Gubben tyckte husse hade en väluppfostrad hund (han skulle bara veta), o frågade om det var någe liknande en sanktbernard, herregud jag är väl ingen stor, luffsig lång dregglig sak?! Jag är ju faktiskt en välkroppad, stilig och vacker BERNER SENNEN! Ska det vara så svårt att förstå?


När han pratat klart med husse frågade han om han fick hälsa på mig, visst sa husse o förberedde sig på ett litet tokspel. Men även här skötte jag mig exemplariskt, hälsade hyfsat lungt o sansat!

Husse var så nöjd med mig!


När husse o jag myste lite idag så upptäckte han en fästing på mig!

Det gick lite lugnare till denna gång (ni kanske minns efter sommaren när jag fick både husse o matte uppstudsande ur sängarna när jag visade upp min "lilla" fästing). Husse plockade duktigt bort det lilla äckeldjuret från mig! Hur hamnade äcklet på mig? Visst jag har säkert jätte gott blod, men jag gillar inte de där äcklena, vill ha mitt blod själv!


Så nu får husse o matte ta sig iväg efter helgen o köpa ett fästinghalsband till mig!


Nu har husse rensat bort en del "dåliga" kort på mig från kameran, o då kan man fråga sig vad dom menar med dåliga kort? Jag är ju snygg ju, kan väl bara bli bra kort på mig!

Men hur som helst så finns nu plats för nya... så nu kanske de kan knäppa några kort på mig i helgen!


På lördag ska vi till mattes pappa. Då får jag träffa "världens coolaste unge" enligt husse o matte. Det är Hugo som är kikkis barnbarn. Han brukar vara lite rädd för mig, men samtidigt är han väldigt intresserad!

Har man tur kommer kusinerna över med Alize, så det kan bli lite hundbus oxå!


Vill bara påminna alla som tänkt köpa påskägg till mig, att det kanske är sista dagen att inhandla det imorgon, för en del djuraffärer kan ha stängt på långfredagen... Läste du det matte???


 
 
Ingen bild

kristin

20 mars 2008 10:59

Äckliga de är de små fästingarna! Jag hoppas att några har dött nu varje fall när vintern helt plötsligt kom med snö och flera minusgrader...hoppas kan man ju :-) Önskar er en GLAD PÅSK! Jag har fortfarande inte bestömt om jag dyker upp i Karlskoga, har ni?

 
Madde

Madde

20 mars 2008 12:59

Önskar er en Glad Påsk!!!
Kramar Madde

http://runezzaz.bloggagratis.se

 
Pernilla, Akira och Sweety

Pernilla, Akira och Sweety

21 mars 2008 04:30

Hej svejs!
E inne o kikar lite och vill passa på att önska en riktigt Glad Påsk!

http://www.akiraqueen.com

 
Sanna Westman

Sanna Westman

21 mars 2008 09:18

Glad påsk till er också!
Träffas nästa vecka kanske?

http://www.bernerbloggen.blogspot.com

 
Cerez och familj

Cerez och familj

21 mars 2008 19:18

Glad påsk!

Dra nu ut familjen i snön brorsan, det är ljuvligt att va berner i sånt här väder!

http://www.cerez.tk

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bonzo - 6 mars 2011 20:58

Hej där ute i vintern!! Tänkte bjuda er på lite blandade bilder från vintern. Annars lunkar allt på i sin vanliga takt här hemma.   SUDDEN OCH JAG        NU SKA DU ALLT FÅ...        VADDÅ VÄND DIG OM..??? MIN BAK ÄR JU SNYG...

Av Bonzo - 31 december 2010 15:10

Nu har vi vaknat till liv igen ;)   Ska börja med att berätta att återbesöket hos veterinären gick strålande- Prostatan hade krympt så mycket den bara kunde, så tvåbentingarna kunde andas ut.   Sen kan man ju fundera på  varför det blivit b...

Av Bonzo - 20 oktober 2010 21:30

Hej Hallo :)   Ja, här har inte uppdateringarna duggat tätt direkt, får bli lite skärpning på det.   Sista uppdateringen var ju från utställningen i Eskilstuna, men nu blir det inga utställningar på ett tag för jag är nämligen dopad?!?! Ehh??...

Av Bonzo - 23 augusti 2010 22:36

Blir en kort blogg men måste ju delge er resultatet från söndagens ringspring i Eskilstuna.      Hej o hå!!          KRITIK: 3-åring med bra överlinje, utmärkt skalle, bra ögon. Ngt öppen päls men bra färger och tecken. Ngt lågs...

Av Bonzo - 21 augusti 2010 21:07

Då har semestern tagit slut för tvåbentingarna och allt är som vanligt igen med jobb.   Matte o jag avslutade semestern med att dra iväg till Askersund på utställning. Det gick bra trots att inte hussen var med, matte fick med sig både mig och ...

Ovido - Quiz & Flashcards