Bonzo

Alla inlägg den 5 augusti 2008

Av Bonzo - 5 augusti 2008 22:51

Ville bara skriva att jag är hemma igen!!

Tyvärr lite tidigare än beräknat, men eftersom jag haltar på ett framben o matte inte gillade veterinären i Strömstad så har vi vet.tid hos våran veterinär på torsdagförmiddag.

Jag haltar inte alls lika mycket längre, utan nu mest när jag legat still antagligen för att jag blir stel. Men ett tag såg det riktigt illa ut, och matte pratade med TRE olika veterinärer men kunde inte lugna sig förens hon fick prata med Erik, o han trodde inte att det var någon fara att vänta några dagar för från början hade vi tid som igår. Så det klickade till i luren och vips så var våran tid i måndags inte våran längre... men han kunde tänka sig att ge oss en på tosdag efter lite tjat från matte.

Veterinären i Strömstad skrämde upp matte ganska ordentligt med vad det kunde vara så hon tjurade en hel förmiddag, men lugnade sig efter hon pratat med Erik iaf.


Berättar mer om våra veckor i Strömstad någon annan dag, bilder kommer oxå. Har en del lustiga berättelser, bla så var mitt tuggben spårlöst försvunnet.... Sen fick matte och jag vara fotomodeller, jag har vaktat tomten som en riktig vakthund och jag älskar HAVET!!! Förutom den ev sträckningen som klipporna har gett mig.

Men mer om det en annan dag...

Ovido - Quiz & Flashcards