Bonzo

Alla inlägg den 6 augusti 2008

Av Bonzo - 6 augusti 2008 15:42


Måste erkänna att jag är riktigt tjurig på husse o matte att de tvingade med mig hem.

Vi som hade det så bra nere i Strömstad. Men de tröstar med att det bara dröjer ett ÅR!!! till nästa gång!

Det är ju skitlänge ju...:(


Ska idag bjuda på några av alla bilder som tagits på mig, och en på husse, matte o Putte oxå. Det kommer mer bilder en annan dag, ni kan ju inte få alla bilder på en sån snygging som jag på samma dag!


När vi åkte till Strömstad, så stannade vi till i Kil, utanför Karlstad för att hälsa på min uppfödare Madde. Verkade som att hon blev jätte glad att se mig!! Gillade henne oxå, fanns en massa Pet-flaskor att busa med, och skönt gräs att ligga o softa i. Tack Madde för alla grejor vi fick, matte har redan provat saxen! O jag tycker fortfarande att jag är snygg:)


Regnade en hel del påvägen men väl framme vid stugan var det iaf uppehåll. Måste väl erkänna att jag sov lite oroligt de första nätterna, men eftersom vi inte såg en droppe regn inom de närmsta två veckorna o solen sken mest hela tiden så blev det rätt varmt i stugan, trots att vi sov med öppna fönster och dörrar!

Dagen efter vi landat kom Putte, Per o Emma för att tillbringa några dagar med oss. Det blev sol, bad och golf!


Önskar att vi alltid bodde vid havet el någon sjö så man kunde ta sig ett dopp när man hade lust. Husse o matte tyckte jag var helt galen i vattnet!! Herregud klart man fick energi när man äntligen blev lite avsvalkad.

Tyvärr blev det inget bad sista veckan eftersom jag gjort illa mitt ben, och husse o matte ville inte att jag skulle utsätta mitt ben för klipporna, så sista veckan kom svalkan från vattenslangen, inte alls kul:(

Jag har hittat min egen stil när jag simmar, den går inte att förklara utan måste upplevas live för att förstå. Husse o matte skrattade gott åt mig.


När tvåbentingarnas kompisar åkt hem, kom nästa gäng. Nämligen mattes Pappa o Kikki o Brorsan!!

Så ni kan ju tro att jag haft fullt upp med att hålla koll på alla.


Jag har vaktat tomten, eftersom det inte finns staket runt hela tomten var husse o matte lite oroliga att jag skulle smita, så de hade tagit med sig ett helt onödigt rep att binda mig i. Men som sagt det behövdes inte användas eftersom jag skötte mig exemplariskt, trots att de tre närmsta grannarna hade hund. Hörde jag någon påvägen sprang jag ner till uppfarten och moffade på dem en gång så de förstod att de inte fick komma upp, sedan följde jag de med blicken tills de var borta....

När det var dags att gå in på kvällarna fick husse o matte jaga mig.... VILL INTE GÅ IN!!!!!!!

Men jag fick inte sova ute pga vad som hände med mitt tuggben... men den historien tar vi en annan dag.

Nu får ni njuta av lite bilder....

Ovido - Quiz & Flashcards