Bonzo

Alla inlägg den 24 januari 2009

Av Bonzo - 24 januari 2009 15:55


Har det gått några dagar sedan sist...

Matten har hunnit varit hemma med mig och varit sjuk... blev såklart överlycklig när hon kom hem tidigt i Onsdags, men hon bäddade ner sig i sängen direkt :(

Redan kväll tänkte jag?? Neee, klockan var ju bara fyra på eftermiddagen, men snäll som man är så lägger man sig snällt på golvet brevid sängen och slumrar ikapp med matten.

Som tur var hade Eva och jag vart ute på promenad strax innan matten kom hem.


På fredagen pallrade sig matten iväg till jobbet igen, men då var hussen o jag lediga! Vi har gjort skogen här i närheten osäker.


Tvåbentingarna pratade lite löst om att åka på sennenträff idag i Upplandsområdet, ring träning stod på schemat.

Men eftersom det skulle bli tråkväder hoppade vi över det denna gång.

Tråkigt tycker jag eftersom jag gärna träffat mina bloggpolare Bonus, Leo o Max.

Men matten har lovat att det får bli en annan gång. Bonus o Maxen får jag ju träffa om tvåveckor på utställningen i Sala. Där Bonus o jag tom ställs i samma klass. Hoppas oxå att vi ska hinna spana in Maxen i hans klass.


Idag blev det långpromenad på förmiddagen, vi fick sällskap av min favorit tjej. Labbetiken som fyller 10 år på måndag. De blir bara finare o finare med åren ;)

När de fortsatte hemmåt drog vi till skogen, där träffade vi en lös jackrussel, matte trodde han tillhörde husen som låg brevid så hon motade "hem" honom... Han morrade lite till matten innan han sakta lunkade tillbaka, när vi kom ur skogen sedan mötte vi en tant med tomt koppel som undrade om vi sett en hund!

- Ja, en Jackrussel??

- Ja.

- Han är borta vid husen.


O sedan påvägen hemmåt såg vi att hon hade hittat honom. Matte skulle bli helt hysterisk om jag sprang bort...


Ikväll blir det mys med godisnappar och chips.

Ovido - Quiz & Flashcards