Bonzo

Direktlänk till inlägg 17 juni 2008

Röntgen plåtarna borta???

Av Bonzo - 17 juni 2008 18:23

Matte är jätte arg... hon springer runt och säger massor av fula ord, och allt detta efter ett litet mail!!!


Alla har vi ju undrat varför inte röntgenresultatet har kommit.... evig väntan... matte har försökt varit lugn o sansad och tänkt att det kanske kan ta lite tid ibland..

I söndags skickade hon iväg ett litet mail till Skk för att försöka skynda på det hela lite, frågade så de fått plåtarna och inbetalningen.

Sen när matte kom hem från jobbet idag så hade en snäll kvinna på Skk svarat... men det var helt FEL svar!!!!

Kvinnan skrev att de inte fått några plåtar från kliniken på Bonzo ännu!!!!

Matte såg ut som att hon tappat hakan!!!

För en hundradels sekund, hakan kom tydligen tillbaka och ur munnen kom fula ord, som inte är bra för en ettåring som mig att höra, så jag höll för mina fina öron!!


Ni som känner min matte kan nog hålla med mig om att det var tur att klockan var efter fem och djurkliniken hade stängt.... För imorgon bitti när matte ringer dit har hon säkert hunnit lugna ner sig lite grand iaf, måste ju tänka på att vi kanske skall dit någon mer gång i framtiden... (matte kan låta väldigt otrevlig ibland när hon är arg, tänkte på den gången med vårdcentralen när hon inte fick sin hostmedicin).


Så imorgon får vi se vad som hänt med plåtarna.. för djurklinikens skull hoppas jag för allt i världen att de verkligen har skickat iväg dem (Annars kommer matte bli ganska upprörd) men för min skull hoppas vi att dom ligger där bortglömda, och inte är på villovägar ute i landet för matte har ingen lust att behöva röntga om mig för min skull!!!


Imorgon har matte o Sanna pratat om att gå en lugn fin promenad runt Djurgården med oss fyrbenta! Vi får se hur lugn o fin den blir.....


 
 
Bonus

Bonus

17 juni 2008 21:53

Vaaa?! Har dina plåtar kommit på villovägar?? Det var ju apdåligt ju! Lars som röntgade mig sade att alla bilderna såg jättebra ut, både armbågar och höfter så det känns jättebra. Matte fullkomligt kastade sig på datorn när vi kom hem för att betala in avläsningsavgiften på 270kr så att vi kan få resultatet innan midsommar! Förutsatt att de inte slarvar bort mina plåtar oxå!

Hoppas verkligen att dina plåtar kommer till rätta, så att du slipper röntgas om, det är så jobbigt att vara groggy i huvudet! ;)
Ha det bra!
Tassvink från Bonus

http://bonusbus.bloggagratis.se

 
Cizzi

Cizzi

17 juni 2008 23:02

Nei og nei, har bildene dine kommet på avveier? Og vi som har ventet og ventet på resultatet leeenge nå! Vi får håpe at de kommer til rette og at du får svar snart! Cizzi skal på 2 utstillinger i helgen også, lørdag og søndag. Kryss labbene for oss!

http://www.caspario.com

 
Pernilla, Akira och Sweety

Pernilla, Akira och Sweety

18 juni 2008 04:52

Nämen! gud så tråkigt att dom inte ens hade kommit till skk! inte konstigt att ni inte fått nått prov svar då! Hoppas dom inte e på villovägar bara så dom kommer rätt! nu blir det väll ännu mer väntan förmodar jag... men skönare att få ett svar o veta varför det dröjde..

http://www.akiraqueen.com

 
Leo

Leo

18 juni 2008 07:09

Eeek! Hoppas inte plåtarna är borta, så ni får ta om alltihopa. Men dem kanske har som på det stället där jag blev röntgad. Att dem har allt i en dator så dem kan plocka fram allt igen om det behövs. Vi håller tummar och tassar för att allt går bra!

http://www.bernerboys.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bonzo - 6 mars 2011 20:58

Hej där ute i vintern!! Tänkte bjuda er på lite blandade bilder från vintern. Annars lunkar allt på i sin vanliga takt här hemma.   SUDDEN OCH JAG        NU SKA DU ALLT FÅ...        VADDÅ VÄND DIG OM..??? MIN BAK ÄR JU SNYG...

Av Bonzo - 31 december 2010 15:10

Nu har vi vaknat till liv igen ;)   Ska börja med att berätta att återbesöket hos veterinären gick strålande- Prostatan hade krympt så mycket den bara kunde, så tvåbentingarna kunde andas ut.   Sen kan man ju fundera på  varför det blivit b...

Av Bonzo - 20 oktober 2010 21:30

Hej Hallo :)   Ja, här har inte uppdateringarna duggat tätt direkt, får bli lite skärpning på det.   Sista uppdateringen var ju från utställningen i Eskilstuna, men nu blir det inga utställningar på ett tag för jag är nämligen dopad?!?! Ehh??...

Av Bonzo - 23 augusti 2010 22:36

Blir en kort blogg men måste ju delge er resultatet från söndagens ringspring i Eskilstuna.      Hej o hå!!          KRITIK: 3-åring med bra överlinje, utmärkt skalle, bra ögon. Ngt öppen päls men bra färger och tecken. Ngt lågs...

Av Bonzo - 21 augusti 2010 21:07

Då har semestern tagit slut för tvåbentingarna och allt är som vanligt igen med jobb.   Matte o jag avslutade semestern med att dra iväg till Askersund på utställning. Det gick bra trots att inte hussen var med, matte fick med sig både mig och ...

Ovido - Quiz & Flashcards