Bonzo

Alla inlägg den 17 juni 2008

Av Bonzo - 17 juni 2008 18:23

Matte är jätte arg... hon springer runt och säger massor av fula ord, och allt detta efter ett litet mail!!!


Alla har vi ju undrat varför inte röntgenresultatet har kommit.... evig väntan... matte har försökt varit lugn o sansad och tänkt att det kanske kan ta lite tid ibland..

I söndags skickade hon iväg ett litet mail till Skk för att försöka skynda på det hela lite, frågade så de fått plåtarna och inbetalningen.

Sen när matte kom hem från jobbet idag så hade en snäll kvinna på Skk svarat... men det var helt FEL svar!!!!

Kvinnan skrev att de inte fått några plåtar från kliniken på Bonzo ännu!!!!

Matte såg ut som att hon tappat hakan!!!

För en hundradels sekund, hakan kom tydligen tillbaka och ur munnen kom fula ord, som inte är bra för en ettåring som mig att höra, så jag höll för mina fina öron!!


Ni som känner min matte kan nog hålla med mig om att det var tur att klockan var efter fem och djurkliniken hade stängt.... För imorgon bitti när matte ringer dit har hon säkert hunnit lugna ner sig lite grand iaf, måste ju tänka på att vi kanske skall dit någon mer gång i framtiden... (matte kan låta väldigt otrevlig ibland när hon är arg, tänkte på den gången med vårdcentralen när hon inte fick sin hostmedicin).


Så imorgon får vi se vad som hänt med plåtarna.. för djurklinikens skull hoppas jag för allt i världen att de verkligen har skickat iväg dem (Annars kommer matte bli ganska upprörd) men för min skull hoppas vi att dom ligger där bortglömda, och inte är på villovägar ute i landet för matte har ingen lust att behöva röntga om mig för min skull!!!


Imorgon har matte o Sanna pratat om att gå en lugn fin promenad runt Djurgården med oss fyrbenta! Vi får se hur lugn o fin den blir.....


Ovido - Quiz & Flashcards