Bonzo

Alla inlägg den 4 maj 2008

Av Bonzo - 4 maj 2008 20:20

Det blev golf för husse o matte med mattes pappa o Kikki i lördags.

Så jag var hos Ulla o Lasse i Mesta, skönt att ligga ute hela dagen.

På eftermiddagen kom H o M från golfen, det var dystra miner.. så jag antar att det inte hade gått så bra. Förstår inte varför man betalar 350 kr/person o på något som man blir så arg på... Skumt.


Två bentingarna grillade, jag hade tur som fick smaka lite när de ätit klart!


När vi kom hem så var vi rätt trötta alla tre... jag somnade först, strax därefter matte i soffan, så det blev en tidig kväll i säng.


Som vanligt klagas det på att man snarkar... suck... de skakar livet ur mig på nätterna, jag behöver faktiskt min skönhets sömn.


Idag blev det sovmorgon, promenad till affären för att köpa färskt bröd till en sen frukost, men i affären fans inget färskt bröd.. bara gammalt.. medans husse letade bland brödhyllorna vilade matte o jag utanför i skuggan, fick trevligt sällskap av en alkis som ställde tusen frågor om mig till matte. Han tyckte jag var fin! Bra smak hade gubben iaf!

Matte sa att han hade nog levt ett hårt liv, då skulle hon bara veta hur hårt de e o leva med husse o matte. (särskilt eftersom man inte får sova på nätterna). Hoppas man inte blir som han bara... försökte smaka husses öl häromkvällen, var tvungen att hoppa upp i soffan för att komma närmare glaset, försökte få ner tungan i glaset, men den var för kort, för den nådde inte ner till ölen..


Sen oljades det balkongbord här hemma, så nu ska det bara torka in, sen är vi redo för riktigt balkongliv här hemma.

Sen blev det promenad, vi skulle försöka hitta till motionsspåret i Odlarn.. o tro det eller ej vi hittade det!! utan att gå vilse tom.

Hamnade till slut på golfbanan, det enda bra med det var att husse kunde fylla på min vattenflaska, annars var det rätt trist att ligga o kolla på små vita bollar som flög omkring i luften.


Eftersom jag tröttnade rätt snabbt gick vi vidare hemmåt, tyvärr spelades det amerikans fotboll på vägen, så då skulle man stanna o titta på de oxå... verkade inte så mycket roligare det..


Väl hemma så lagade matte o jag mat, o vet ni vad som hände? När matte höll på att lägga upp maten så var jag tvungen att gå ut o kräkas på balkongmattan, två stora fina högar gjorde jag... matte sprang o gömde sig medans husse fick städa. Hörde något om att matte mummlade att det var himla onödigt av mig att kräkas precis innan hon skulle äta, eftersom hon är lite känslig.. Herregud är man kräknödig så är man ju... husse hittade någon konstig blå sak som låg i spyorna... oklart vad det var! Matte ville absolut inte vara med att obducera mina kräkhögar, huvudsaken tyckte hon var att om det var något som behövdes komma upp, kom upp!


Imorgon är det arbetsdag för husse o matte, men husse börjar jobba jätte tidigt, vilket betyder att han kommer hem till mig tidigt, så det blir inte så länge jag behöver vara själv.


Sen är matte ledig onsdag o torsdag! JIPPI, gillar när hon e hemma!!

Ovido - Quiz & Flashcards