Bonzo

Alla inlägg den 6 maj 2008

Av Bonzo - 6 maj 2008 21:33

Här snarkas det vidare...

Husse blev galen på mig häromnatten... när han vaknat några gånger när klockan bara var 01, så beslutade han sig för att sova på soffan istället.

Jag undrade såklart vart han tog vägen mitt i natten så jag kilade efter... försökte ta mig upp i soffan brevid husse, tänkte att vi skulle mysa lite... men husse blev bara mer irriterad.

Så jag la mig på golvet brevid soffan o flåsade... husse trodde jag tyckte det var för varmt, så han suckade o reste sig för att öppna balkongdörren... Cooolt få vara ute på balkongen mitt i natten tänkte jag, så jag försökte ta mig ut... husse suckade nu ännu högre... gick upp o hämtade bomull att stoppa i öronen... jag traskade lite mellan sovrummet med matte i o vardagsrummet med husse på soffan...


Husse fick inte många timmars sömn den natten, men matte sov desto mer...


Men nästa natt var det matte som inte kunde sova, hon var uppe o skakade jordbävning säkert 6 gånger under natten.. på morgon kvisten fräste hon åt husse att det var hans tur att skaka liv i mig!

O då hittade han en fästing under hakan på mig, så han slet upp matte som mummlade att vi skulle ta bort den när det var dags att gå upp, men husse stod på sig så matte fick plocka bort fästing på mig mitt i natten!


 O de gnäller att de inte kan sova om nätterna... vad tror dom jag kan då????? Husse pratade med veterinären imorse, eftersom dom säger att vi måste få ett slut på det här!! Veterinären tyckte det lät som att jag kunde ha drabbas av något litet virus, det var inget farligt o går över av sig själv efter någon vecka...

 Eftersom jag hållit på o snarka o fnysit i en vecka redan så är nog snart viruset borta!!

Husse o matte håller iaf tummarna på det!


Tills i natt har husse o matte laddat upp med öronproppar!!!

Ovido - Quiz & Flashcards