Bonzo

Direktlänk till inlägg 19 maj 2008

Världens tråkigaste jobb...

Av Bonzo - 19 maj 2008 22:32

Igårkväll blev det en himlans fart på husse o matte.

Började med att husse "kände något" på min ljumske, matte flög upp ur soffan (händer aldrig annars). De pillade på mig o letade efter "den". Stor fästing misstänktes för brottet. Men till deras stora förvåning var det en stor "böld".

Usch, fy, va äckligt löd kommentarerna.

Eftersom matte älskar att pilla, så pillade hon lite, o klippte bort pälsen runt om, sedan tvättades det o fejades. Jag kikade upp emellanåt, o det såg riktigt rent o fint ut.

Matte ville avskriva fästingen från brottsmisstankarna, men husse envisades att de ändå skulle vara skäligen misstänkta för brottet.

 Matte började jaga mig med den där vita saken man sätter i rumpan, den visade 39 grader så det var ok.


Till slut bäddade vi ner oss i sängen (ok, jag låg på golvet), husse o matte ställde klockorna. Rätt som de va kom matte på att hon började 8.00, istället för 9.30 som hon trodde.... - Vad ska vi göra med honom då?

Ja vad skulle de göra med mig???? Hmm.. fick inget riktigt bra svar på det... förens.....


Deras klockor ringde TIDIGT på morgonen, det kändes ok att husse gick upp, han brukar ju oftast gå upp innan matte o mig. Men när matte efter en kvart oxå masade sig upp ur sängen var jag tvungen att följa med o se vad som var på gång!!


Visade sig att jag skulle följa med matte till jobbet idag... lät ganska ok... men jag hade tydligen glömt hur tråkigt det är att vara på hennes jobb.... blääää... fick ligga inne på kontoret hela dagen, jag var så sur på matte så när hon kom för att titta till mig vände jag bort huvudet...


Som ni säkert kunnat gissa så var ju det här med "bölden" inte ett avslutat kapitel... som förväntat ringde matte till veterinären....

O vet ni vad???

Veterinären tyckte att vi absolut skulle fortsätta hålla fästingen skäligen misstänkt för brottet.

Lite paff blev nog matte, eftersom det verkade som att hussen hade rätt, han kan min husse!!

Matte hade nog fått för sig att det var en cancerknöl el liknande.

Hur som helst så var det alltså ingen fara med "bölden".


Det enda roliga som hände på mattes jobb var när vi gick långpromenad i skogen på mattes lunch. Matte tyckte det var en vacker skog, medans jag var mest konsentrerad på dofterna. Rätt som det var hoppade det förbi en hare någon meter framför mig, haren sprang allt vad den hade, jag tänkte att den ville springa ikapp med mig så jag drog oxå på allt vad jag hade, men tråkmatte skrek att jag skulle stanna.

O väluppfostrad som man är.... så stannade jag o väntade på att matte skulle komma ikapp mig.


Jag tycker faktiskt lite synd om min matte.... hon måste ha världens tråkigaste arbetsplats.

 
 
Ingen bild

Stina

19 maj 2008 23:14

Hej Pernilla!
Tack för de fina orden du skrev! Jo visst har han en stor plats i våra hjärtan allt. Han var verkligen speciell och vääldigt kärleksfull mot alla oss i familjen och närmsta vännerna.

Va skönt att husse fick rätt (fast det tar emot när man som matte liksom får ge sig...hm...) Esset får också sånna där riktiga knölar. Äckliga djur!!!!
Dante och Esset är anmälda. Så planerna ligger väl på att de båda ska så jogga matten varm ;). Men jag vågar inte hoppas för mycket. Planer jag har går alltid åt skogen vad det verkar!
Och lova att hojta på mig där borta, så jag inte missar dig/er den här gången också!!! Skulle vara jättekul att få träffa ert hjärtegull Bonzo för första gången. Han verkar vara en cool kille.
kramar

 
Bonus

Bonus

20 maj 2008 10:30

Ja, visst är hon söt min syrra? :) Mysko det där med knölen hoppas det blir bra till slut...Idag ska jag med min matte till jobbet, det är ganska soft; det kommer oftast mycket kunder som vill hälsa och gulla med mig och det säger man ju inte nej till :) Fast det är ganska skönt att sova där oxå. Lycka till i helgen, har röstat på rött band för dig!
moff voff
Bonus

http://bonusbus.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bonzo - 6 mars 2011 20:58

Hej där ute i vintern!! Tänkte bjuda er på lite blandade bilder från vintern. Annars lunkar allt på i sin vanliga takt här hemma.   SUDDEN OCH JAG        NU SKA DU ALLT FÅ...        VADDÅ VÄND DIG OM..??? MIN BAK ÄR JU SNYG...

Av Bonzo - 31 december 2010 15:10

Nu har vi vaknat till liv igen ;)   Ska börja med att berätta att återbesöket hos veterinären gick strålande- Prostatan hade krympt så mycket den bara kunde, så tvåbentingarna kunde andas ut.   Sen kan man ju fundera på  varför det blivit b...

Av Bonzo - 20 oktober 2010 21:30

Hej Hallo :)   Ja, här har inte uppdateringarna duggat tätt direkt, får bli lite skärpning på det.   Sista uppdateringen var ju från utställningen i Eskilstuna, men nu blir det inga utställningar på ett tag för jag är nämligen dopad?!?! Ehh??...

Av Bonzo - 23 augusti 2010 22:36

Blir en kort blogg men måste ju delge er resultatet från söndagens ringspring i Eskilstuna.      Hej o hå!!          KRITIK: 3-åring med bra överlinje, utmärkt skalle, bra ögon. Ngt öppen päls men bra färger och tecken. Ngt lågs...

Av Bonzo - 21 augusti 2010 21:07

Då har semestern tagit slut för tvåbentingarna och allt är som vanligt igen med jobb.   Matte o jag avslutade semestern med att dra iväg till Askersund på utställning. Det gick bra trots att inte hussen var med, matte fick med sig både mig och ...

Ovido - Quiz & Flashcards